Wie zijn wij?

Wij zijn betrokken mensen uit Winterswijk en omgeving die duurzaamheid willen nastreven en het Nationaal Landschap Winterswijk een warm hart toedragen.

Meer en meer inwoners uit Winterswijk en omringende gemeenten sluiten zich momenteel bij ons aan. Samen wisselen we van gedachten hoe we het bestuur van Winterswijk van informatie kunnen voorzien. Ook kijken we naar alternatieven en andere mogelijkheden. Zoals voorjaar 2017 bekend gemaakt werd door het Ministerie van economische Zaken en de voorzitter van de borgingscommissie vanwege het energieakkoord (de heer Ed Nijpels): nu blijkt windenergie van zee zeer rendabel te zijn t.o.v. windenergie van land.

Deze site is opgezet om u te informeren en om u de gelegenheid te geven om zich, via het contactformulier, bij ons aan te sluiten of vragen te stellen.
Wij zullen proberen om alle relevante documenten en nuttige informatie op deze site bereikbaar te maken en up-to-date te houden.

Op dit moment bestaat de organisatie uit een bestuur en een aantal werkgroepen. De bestuursleden zijn:

Chris van den Bos, Voorzitter
Martijn Obbink, secretaris
Ilona Samberg, penningmeester

Bert van Kampen, lid
Tonnie Schotman, lid
Yvonne Schotman, lid
Gerrit Vervelde, lid

De werkgroepen zijn:
Social media,
Herziening visie en alternatieven,
Communicatie en PR,
Fondsenwerving.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden via een nieuwsbrief, stuur dan een mail naar info@winterswijkwindmolenvrij.nl

Een gedachte over “Wie zijn wij?

 1. Hallo,

  Via deze weg zou ik een ieder dringend willen verzoeken kennis te nemen van de uitzending van het programma Brandpunt, dat eergisteren werd uitgezonden op NPO 2.
  Desgewenst terug te zien via “programma gemist” via de eigen provider of de meest bekende link: Uitzending gemist.nl
  Het gaat in dit programma over de reeds verregaande ontwikkelingen m.b.t. het gebruik van Waterstof als energiedrager en ik heb dit met eigen ogen mogen aanschouwen op mijn oude Universiteit Delft.
  Een programma dat m.i. verplichte kost is voor vele lokale politici | annex roeptoeters | aangezien dan mogelijk de meterslange oogkleppen eindelijk zullen worden afgezet en men zal inzien dat het ook geheel anders kan dan windturbines binnen ons fraaie landschap en het geen ratrace wordt als u begrijpt wat ik bedoel.

  Vr. groet,

  A. Kruidenier s.s.t.t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *