3 gedachten over “Brief Winterswijks belang

 1. Heeft Winterswijks Belang een klap van de molen gekregen?
  Waaruit concludeert deze partij dat de kans op plaatsing van windmolens groter wordt als de gemeenteraad van Winterswijk besluit om in elk geval tot 2013 geen windmolens in Winterswijk te willen overwegen?
  De meerderheid van de raad besluit hiertoe omdat steeds duidelijker wordt dat dit verspilling van subsidie is. Windmolens op zee kunnen immers al haast zonder subsidie. Vergeet daarbij niet dat de subsidie op windmolens door iedereen moet worden betaald!
  Het offer van een ontwijding van ons kostbare landschap door zeer grote windmolens hoeft niet te worden gemaakt en ik veronderstel dat de andere partijen van het Akkoord van Groenlo dit heel goed zullen begrijpen.
  Verder zijn we het volledig eens met Winterswijks Belang dat nu stevige inzet op energiebesparing in Winterswijk geboden is.Laat daar concrete plannen en een stevig budget met onderbouwing voor komen.
  Doe daarbij niet voorkomen of andere partijen daar tegen zouden zijn!

  • Ton, het is niet onze stijl om de zaak te verdraaien of om op de man te spelen. De inhoud van deze advertentie is geheel voor rekening van de opstellers. Het Comite/stichting heeft zich altijd positief maar kritisch opgesteld. Op de inhoud niet op de man. Dat zullen we blijven doen.
   Dank voor je positieve woorden.

 2. In de reactie hierboven geleieve men 2023 te lezen in plaats van 2013.
  Zie de amendementen die zijn aangenomen op de Energievisie 2017 Winterswijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *